Racetraitor – Újabb kinyilatkoztatás

Fémforgács

A politikai hardcore-punk aktivista Racetraitor bejelentette új albumát, ami Creation And The Timeless Order Of Things címmel november 17-én jelenik meg a Good Fight Music kiadásában. A lemezen számos vendégzenész és előadó szerepel majd és, hogy rajongóikat felkészítsék új lemezükre, annak érdekében Eid daluk videóját tették közzé. A dal  a zenekar énekesének, Mani Mostofinak és gitárosának, Dan Binaei Iránnal való személyes kapcsolatai és az 1979-es Iraki forradalom következményeivel foglakozik. A dalban Fared Shafinury és Patrick Hassan (xRepentancex) vendégszerepel.

Azt vettem észre, hogy az embereket jobban érdekli a történetünk, mint zenekar, vagy a témák, amelyekről énekelünk. Ezért megpróbáltam egy olyan albumot létrehozni, amely ezt az egészet áthidalja. Azt írtam le, amit láttunk és tapasztaltunk, ami azzá tesz minket, akik vagyunk.

Dalaink olyan helyekről szólnak, ahonnan családunk származik, ahol éltünk, vagy dolgoztunk. Ezeken a földrajzi területeken keresztül mindenféle társadalmi-politikai kérdéssel foglalkozunk a migráns munkavállalók kizsákmányolásától a családon belüli erőszakon át az őslakosok jogaiig. Mindezeknek a végeredményeként egy sokkal személyesebb pályájú album született meg.” – mondta Mani Mostofinak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.