Cobra Spell – Vad szexuális étvágy

Fémforgács

Első lemezének kiadására készül a Cobra Spell. A Sonia Anubis (ex-Crypta, ex-Burning Witches) gitáros vezette nemzetközi sleaze rock csajbanda december 1-jén,  a Napalm Recordsnál hozza ki debütáló albumát 666 címmel. Erről SEX című daluk füstölgő csövét tették a szánkba.

Ez egy erősen klasszikus rock ihletésű szám, amely tökéletes felvezetője 666 címmel érkező debüt-lemezünknek. Esszenciája kétségtelenül a megszelídíthetetlen és nem bocsánatkérő női erő, amely üdítően csavarja a 80-as évek sleaze metal tipikus lírai témáit. A dal a szexuális élvezetek iránti mély vágyakról szól, amely különböző módokon és formában nyilvánul meg, hogy betöltse a belső érzelmi űrt. “– mondták új daluk és lemezük kapcsán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.