Sodom – Vissza az időben

Fémforgács

November 10-én új EP-vel jelentkezik a teuton thrasher Sodom. Öt dalos kislemezük az 1982 címet viseli, amiről címadó daluk videója máris látható.

Az EP-re a vadonatúj címadón kívül még négy  a zenekar legkoraibb korszakából leporolt és újravett dal kerül fel.

Manapság valószínűleg kissé másképp másképpen írnánk meg ezeket a dalokat, és korszerűbben hangszerelnénk.” – mondta a bandafőnök, Tom Angelripper énekes/basszusgitáros. “Erre az EP-re egyféle múltbeli utazásként tekintünk. Visszamegyünk az időben, hogy felelevenítsük a ’80-as évek elejének atmoszféráját, és visszaemlékezzünk azokra a vad időkre. Akkoriban mindenki rühellte az olyan bandákat, mint a Motörhead vagy a Venom, mi azonban szartunk a véleményükre, mert sokkolni és tombolni akartunk.

Sodom – 1982

(SPV Entertainment)

1. 1982 (Remix)
2. Witching Metal
3. Victims of Death
4. Let’s Fight in the Darkness of Hell
5. Equinox

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.