Zártosztály koncert a RockHázban!

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Zártosztály zenekart ma már nem kell bemutatni senkinek sem, pedig anno, egyetlen koncertre álltak össze 2013 telén. Aztán a sors mégis úgy hozta, hogy állandó csapattá váltak, a közönség pedig napjainkban nem is nagyon tudná nélkülözni ezeket a nyolcvanas évek őszinte rockidőszakába tette zenei utazásokat. Az egykori Edda tagokból alakult csapat műsora ugyanis csupa legendás nótából áll – a ’85-’87 közti szakaszban írt és előadott klasszikusok kelnek új életre a Zártosztály bulikon, vagyis többek között a Gyere Őrült, a Veled vagyok, a Lisztománia, a Változó idők, az Ünnep, vagy éppen a Kör, és még jó néhány ikonikus Edda sláger.

Persze az elmúlt tizenegy évben változott a zenekar tagsága, volt, aki elhagyta a fedélzetet, mások pedig csatlakoztak a nem mindennapi csapathoz – de ez a nosztalgia minőségén mit sem változtatott. Az örökzölddé avanzsált rocknóták jelenleg az Edda egykori muzsikusai, úgy, mint Csillag Endre „Csuka”, Mirkovics Gábor „Zserbó”, Donászi Tibor „Tipcsi”, Lázár Zsigmond „Zsiga” valamint Kiss Zoltán énekes interpretációban szólalnak meg – így május 10-én pénteken, a budakalászi estén is várhatóan időgép repíti majd vissza a közönséget a nyolcvanas évek utánozhatatlan klubhangulatába..

Jegyvásárlás elővételben a tixa.hu oldalon: 3000 Ft

Jegyvásárlás a helyszínen: 3500 Ft

További infó a koncert Facebook eseményében:

https://www.facebook.com/events/1093712745214124

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.