Trevor Rabin – Egy régi-új dal az 1995-ös oklahomai merénylet áldozatainak emlékére

Hard Rock Magazin

Már csak egy hét van hátra Trevor Rabin (Yes, ARW) ’Rio’ című szólólemezének a megjelenéséig. A harmadik kislemezdalnak választott Oklahoma szövegét az 1995-ös terrorcselekmény inspirálta.

Trevor Rabin 2012-ben adott ki legutóbb szólóanyagot, a következő albuma az Inside Out Music gondozásában jelenik meg október 6-án ’Rio’ címmel. A dél-afrikai származású multihangszeres zenész, énekes, producer és zeneszerző legújabb nagylemezéről a Big Mistakes és a Push után az Oklahoma című dalt ismerhetjük meg, amelyről így mesélt:
„1995-ben írtam egy dalszövegvázlatot, amelyet az oklahomai pusztító bombamerénylet ihletett. Az egész nemzetet megrázta az esemény, április 19. örökre az ország gyásznapja marad. Több mint harminc évvel később úgy gondoltam, hogy eljött az idő, hogy elővegyem, amit akkor írtam, a dalt azoknak ajánlom, akik ott elvesztették szeretteiket.”
A hazai lemezboltokban is előjegyezhető a ’Rio’ CD-n, fekete és sárga dupla vinyllemezen, CD + Blu-ray mediabook és limitált dupla áttetsző vörös vinyl + Blu-ray változatokban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.