Steven Wilson – Megjelent a ’The Harmony Codex’

Hard Rock Magazin

Ma jelent meg Steven Wilson legújabb albuma ’The Harmony Codex’ címmel, amely a címadó dal klipjével debütált. A teljes anyag végighallgatható streaming előfizetés nélkül is Wilson YouTube-csatornáján.

A nagyszerű zenész, zeneszerző, hangmérnök és producer Steven Wilson új lemeze ’The Harmony Codex’ címmel jelent meg ma. Bár az albumon korábbi anyagaihoz nyúlt vissza, mégis teljesen egyedi, a műfaji határokon átívelő albumot alkotott. Az Economies Of Scale, az Impossible Tightrope, a Rock Bottom, és a What Life Brings után kisfilmet kapott a címadó dal is.
Az alsó lejátszási listát elindítva mind a 10 dalt meghallgathatjuk, Steven így nyilatkozott a megjelenés kapcsán: „Természetesen minden lemezemre büszke vagyok, de úgy gondolom, hogy ebben van valami különösen varázslatos, és az eddigi reakciók azt mutatják, hogy nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel. Boldog vagyok, hogy most már mindenki megtapasztalhatja ezt a fülnek szóló moziélményt.”
A hazai lemezboltokban CD-n, Blu-rayen és vinylen kapható az újdonság.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.