Filth Is Eternal – Lemezelőzetesek

Fémforgács

Szeptember 29-én, pénteken jelenik meg a seattle-i hardcore punk vonalas, női-frontos Filth Is Eternal új lemeze, a Find Out. Erről Cherish videóját osztották meg velünk.

Ez egy furcsa álom effektus.” – mondta Lis Di Angelo énekes. “Ez az egész egy álom, vagy inkább rémálom, ahol létezésed egészét egy push-pull esemény középpontban töltöd, ahol aközött ingázol, hogy te birtokolnod ezt az álmot, vagy álom birtokoljon téged.

Lemezük két korábbi videója, a Pressure Me és a Crawl Space itt nézhetőek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.