Therion – Jön a Leviathan trilógia befejező része

Fémforgács

Decemberben jön a Therion Leviathan trilógiájának befejező része. A szimfonikus metalt játszó svéd legenda 2021 januárjában indította útjára Leviathan trilógiája első részét, amit 2022 októberében megjelent Leviathan II-vel folytatott. Trilógiájuk befejező része a Leviathan III december  15-én fog megjelenni, a Napalm Records gondozásában. Erről máris itt van ez epikus hangvételű Twilight Of The Gods videójuk.

A Twilight of the Gods az epikus és szimfonikus metal legjavát nyújtja, megalkotva a gitárok, a kórusok és a nagyzenekari részek harmonikus és kiegyensúlyozott elegyét. Tartsatok a Therionnal a sokoldalú és stílusokat ötvöző zenei útja során, és nézzétek meg a Twilight of the Gods vadonatúj hivatalos klipjét!”

A 11 dalos A Leviathan III-on az ötletgazda, Christofer Johnsson ismét összemossa a metal és a klasszikus zene határait, dalaikban hűen felsorakoztatva a Therion sokoldalú stíluskombinációit és elemeinek széles választékát, amik által újfent bebizonyítja, hogy méltán tartják őket a szimfonikus metal egyik vezető képviselőjének. 

Therion – Leviathan III

(Napalm Records)

1. Ninkigal
2. Ruler Of Tamag
3. An Unsung Lament
4. Maleficium
5. Ayahuasca
6. Baccanale
7. Midsommarblot
8. What Was Lost Shall Be Lost No More
9. Duende
10. Nummo
11. Twilight Of The Gods

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.