Code Orange – Mirror – egy finomabb hangulatú albumelőzetes

Fémforgács

Hamarosan érkezik a Code Orange új lemeze, a The Above. A The Smashing Pumpkins énekese, Billy Corgannal készített közös daluk videója után most itt egy újabb klipjük, a Mirror, aminek érdekessége, hogy a zenekar gitárosa, Reba Meyers énekelte fel. A kissé finomabb témákkal megszólaló dalról a frontember Jami Morgan így beszélt:

Azt akartuk, hogy az album képes legyen elárasztani benneteket dallammal, agresszióval és örömmel, de ugyanilyen fontos volt, hogy ha minél alaposabban figyelitek, annál többet kapjatok érte. Úgy akartuk éreztetni, hogy az ’analóg’ világban gyökerezik, de a digitális valóság szálai kötik össze a dolgokat. Azt szerettük volna, hogy a hangzás és maga a felvételi folyamat is tükrözze ezt a dekrétumot, ezért felkértük Steve Albinit az Electrical Audiótól, hogy teremtse meg a zenekar lehető legvalóságosabb és legnyersebb változatát, sőt, pályafutásunk során először egyszerre vettünk fel mindent, egy szobában, együtt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.