Thetan – Óda a kudarchoz

Fémforgács

A Chad L’Eplattenier (dobok, theremin) és Dan Emery (basszusgitár, theremin, ének, citera) alkotta modern felfogású hardcore/punk duó, a Thetan október 16-án adja ki Grand Ole Agony címmű debütáló albumát.  A zenekar az egykori Sanctions nevű hardcore formáció romjain alakult 2011-ben. megalakulásuk óta számtalan EP-t és split anyagot kiadtak ezeket bandcamp oldalukon érhetitek el.

Hamarosan megjelenő debütáló lemezükön, a Grand Ole Agony-n számos neves vendég szerepel majd. Többek között a   legendás Tennesse-i rap-ikon, Crunchy Black a (Three 6 Mafia), Mac Gollehon jazz-trombitás (David Bowie, Blondie, stb.), David Brenner az avantgárd industrial/noise zenét játszó Gridfailure előadóművésze, Leslie Fox-Humphreys (Bandit Queen of Sorrows) csellón, Ashley Mae és Benjamin (Tod a Lost Dog Street Band) pedig hegedűn és szájharmonikán játszanak.

Lemezükről Coup De Grace dalukat mutatták ba, az alábbi komment kíséretében:

Ez a mi ódánk a dacos kudarchoz. Nem győzhetünk mindig, de az tuti, hogy csak sz…rrá rúgva és sikoltozva mehetünk le a padlóra. Veszítsünk stílusosan!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.