Minden jegy elkelt a Wind Rose koncertjére

Rockvilág.hu online rockmagazin

Sajnos minden jegy elkelt a Wind Rose első headliner bulijára Magyarországon. Aki esetleg lemaradt volna ró a ticketswap oldalon kutakodhat még jegyekért, más forrásból azonban ne vegyen senki.

Többeknek 2019 egyik legnagyobb meglepetése lehetett a WIND ROSE kiválóan sikerült negyedik nagylemeze, a “Wintersaga”. Az Erebor törpjeinek legádázabb ivós- és csatadalait monumentális kórusokkal, és nem kevés Turisas, Ensiferum, Korpiklaani és Wintersun hatással megzenésítő korongnak minden tétele akár első hallás után könnyen a fejünkben ragadhat, nem kérdéses tehát, hogy már az estét nyitó zenekar miatt is érdemes korán érkezni. A friss lemezen helyet kapott a Minecraft játékból Yogscast jóvoltából Youtube-on keresztül útjára indult népszerű “Diggy Diggy Hole” dal metalos feldolgozása is. A csapat azóta egy újabb nagysikerű albumot jelentetett meg, idén ősszel pedig az Analog Music hallba érkeznek, első önálló magyarországi koncertjükre.

A CONCERTO Music bemutatja:
WIND ROSE – European Warfront 2023 –
ALL FOR METAL, SEVEN KINGDOMS

2023. szeptember 23., szombat 19h, ANALOG Music Hall

Esemény:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.