Steven Wilson – A kódex két lapja kinyílt

Hard Rock Magazin

Steven Wilson gőzerővel népszerűsíti a hónap végén megjelenő ’The Harmony Codex’ című lemezét. A folytatásban a Rock Bottom premierjén kívül a tíz perc feletti hosszúságú Impossible Tightrope című dalt is megismerhetjük.

Steven Wilson új lemeze, a ’The Harmony Codex’ – bár korábbi lemezeinek anyagához nyúl vissza – egy teljesen egyedi, a műfaji fogalmakon kívül eső album. A 65 perc hosszúságú lemezen 10 dalt találunk, mind más-más zenei megközelítésű. Erről bizonyítékként az Economies Of Scale után az Impossible Tightrope debütált, ebben Steven mellett Adam Holzman (billentyűs hangszerek), Nate Wood (dobok), Niko Tsonev (gitár), David Kollar (gitár), Theo Travis (szaxofon), Ben Coleman (hegedű) és Lee Harris (gitár) zenélnek. A legfrissebb dal, a Rock Bottom előadásához pedig Ninet Tayeb társult. A ’The Harmony Codex’-et a hazai lemezboltokban CD-n, Blu-ray és vinyllemezen lehet előjegyezni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.