Dying Fetus – Megjelent az új lemezük

Fémforgács

Make Them Beg for Death címmel szeptember 8-án jelent meg a Dying Fetus új nagylemeze, ami lényegében ott folytatódik, ahol 2017-es Wrong One to Fuck With albumuk abban maradt. Minderről John Gallagher énekes / gitáros így beszélt:

Ott folytatjuk, ahol a Wrong One to Fuck With abbamaradt.  Nekünk nincs szükségünk arra, hogy részt vegyünk a technikás death metal fegyverkezési versenyében. Hasonlóan a legtöbb ilyen stílusú bandához, mi is egy garázsból indultunk, ahol minden hétvégén öntöttük magunkba a sört, és rengeteget próbáltunk, gyakoroltunk. Annak idején olyan bandáktól vettük az inspirációt, mint a Suffocation, az Obituary, a Deicide és a Cannibal Corpse, vagy épp a Carcass, ami a duál-vokálokat illeti… aztán ezeket a hatásokat fejlesztettük végül odáig, hogy teljesen egyedi, egyedülálló lett a hangzásunk. Megvannak a nagyágyúink, és ezt be is bizonyítottuk. Az egész arról szól, hogy úgymond helyes irányt mutassunk a többiek számára.

A filozófiánk most is ugyanaz, mint a banda indulásakor. Fülbemászó, – kegyetlen riffeket írni és ezeket emlékezetessé tenni, hogy megragadjon a fejekben. Bármilyen stílusú zenét is csinálsz, az legyen olyan, amit az emberek többször is hallani akarnak.

Lemezükről Raised In Victory, Razed In Defeat daluk kapott friss videót.

A teljes lemez itt hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.