Slighted – Shit Show – bemutatkozó dal

Fémforgács

A Man Overboard énekese, Zac Eisenstein és a Death Threat gitárosa, Wes által alapított hardcore punk felállás, a Slighted bemutatta hamarosan megjelenő This Means War EP-jének első videóját. Shit Show című rövidke daluk szöveges videója az alábbiakban nézhető meg.

18 éves koromban a barátaimmal egy nagyon kemény bandát akartunk csinálni. Az akkori indulat óriási hatással volt az életemre későbbiekben. Ez a hatalmas hatás jelentette, és jelenti mai is azt, ami voltam és aki ma vagyok. És úgy éreztem, ez ebben a projektben testesült meg.” – mondta Zac.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.