Late 9 – Breathe For Me – új videó

Fémforgács

A post-hardcore és a metalcore keverékét játszó Late 9 kiadja Breathe For Me című dalának videóját, melyet az ausztrál származású feltörekvő Patient Sixty Seven csapatával készítette el. Ez első daluk, illetvev videójuk Thanks To You című EP-jük óta.

Ez a dal nagyon fontos számomra, mert más kiadatlan anyagokkal együtt írtam életem egy öt hónapon át tartó legrosszabb szakaszában.” – mondja Kyle Farrar énekes. “Nem akarok belemenni a részletekbe, de rengeteg félelemmel és aggodalommal kellett megküzdenem ezalatt az idő alatt. Úgy éreztem, hogy a Breathe For Me valóban megragadja annak minden részét, amin keresztül mentem.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.