Ben Granfelt – Reggae Jeff Beck tiszteletére?

Hard Rock Magazin

Igen. És érdekes módon működik, már ha Ben Granfelt adja elő. Legújabb, ‘Gratitude’ című lemezén ikonjai, Gary Moore, Robin Trower és a nemrég elhunyt Jeff Beck előtt tiszteleg, kifejezetten utóbbinak írta a JB Reggae című dalt, melyet várhatóan szeptember 30-án is eljátszik majd az Analogban.

Júniusban megjelent szólólemezét mutatja be Ben Granfelt szeptember 30-án az Analog Music Hallban, ahol Son Henry amerikai lap-steel gitáros lép fel előtte.

Ben a JB Reggae-ben ugyan reggae alapokon, de erősen fúziós hatásokkal tiszteleg egyik nagy példaképe, Jeff Beck előtt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.