Marduk – Hallgasd meg új lemezüket

Fémforgács

Szeptember 1-jén Memento Mori címmel jelent meg a Marduk visszatérő, egyben 15. nagylemeze, ami az alábbiakban hallgatható végig.

A Memento Mori egyidejűleg egy merész ugrás előre, egy megfontolt kitérő és egy merengő visszatekintés. Mindez azt jelenti, hogy új utakra törtünk be anélkül, hogy megfeledkeznénk az örökségünkről, vagy arról az útról, ami idáig vezetett bennünket.” – nyilatkozta Daniel Rostén frontember.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.