Unverkalt – A hatalom, amely meghatározza a végzetet

Fémforgács

Idén is meglehetősen szép termésünk lesz a death/doom zenék terén. A görög avantgardista post-doomster Unverkalt is új, második sorlemezének kiadására készül. A Lump Of Death: A Chaos Of Dead Lovers című anyaguk október 20-án jelenik meg az Argonauta Records gondozásában.

A hét kiemelkedő romantikus szépségű és sötétségű himnuszból álló, az A Lump Of Death: A Chaos Of Dead Lovers. Gyökerei kanyargósan belefonódnak a post metalba a doomba, melyhez a filmes képek és transzcendens atmoszférák kimagasló hatásai elegyednek.” – mondja a zenekar új lemezével kapcsolatosan.

A rémuralom győzedelmeskedik a halál felett. Minden, amit tudsz, elenyészik, ahogy belemerültél a gonosz szívébe. Az utolsó pillanatok, az emlékek és a belső küzdelmek a végsőkig lüktetnek, ahogy az élet elszáll. Ez egy szívszorító utazás lesz, amely feltárja valakinek azt a hatalmat, amellyel meghatározza a végzetet.

A lemezről máris itt vannak Le Triomphe de la Mort és Loathe & Love dalaik videói.

Unverkalt – A Lump Of Death: A Chaos Of Dead Lovers

(Argonauta Records)

1. Terrible Secrets (Intro)

2. Mass Hysteria

3. Loathe & Love

4. Mr.Monster

5. Heart Of Darkness

6. Le Triomphe de la Mort

7. A Greater Evil

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.