Kerry King és Frank Bello egy zenekarban?

Rockvilág.hu online rockmagazin

Noha nem szeretünk nagyon a pletyka rovatok világában elveszni, de igencsak érdekes lenne, ha az instagramon szárnyra-kapott valósággá válna. Megjelent ugyan is egy kép amint a  Slayer egykori gitárosa, és az Anthrax basszusgitárosa közösen vannak egy étterembe és valamire koccintanak. A rajongók a kép alatt azonal találgatni kezdtek, és noha hivatalos megerősítés még nem érkezett, cáfolat sem.

Legvalószínűbb felállás egy új zenekarnak egyébként egy Frank Bello, Kerry King, Paul Bostaph, Gary Holt négyes lenne. Ti örülnétek neki?

 

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.