Skies Turn Black – új dal: ránk szakad az ég!

Fémforgács

A brit Skies Turn Black júliusban jelentette meg vadonatúj, The Skies Are Falling Down című kislemezét. A számról a zenekar a következőket nyilatkozta: „A The Skies Are Falling Down a mi megközelítésünk a ’80-as évek hair metal nosztalgiájára. A dalnak olyan fertőző energiája van, amitől az emberek mosolyogva énekelnek majd velünk együtt. Szövege arról szól, ahogy legújabb tagjaink, Xander (billentyűk, ének) és Rob (dobok) friss vért hoztak a kreatív folyamatunkba, és hogy nélkülük talán nem éltünk volna újra zenekarként.„.

A Skies Turn Black egy észak-angliai heavy metal ötösfogat. Hangzásuk a klasszikus brit heavy metal modern megközelítését elegyíti a power metal energiájával. Óriási refrének, ragadós dallamok és virtuóz szólók szólalnak meg, mind a gitárokból, mind a billentyűs hangszerekből.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.