KK’s Priest – Ki szelet vet, vihart arat

Hard Rock Magazin

A Reap The Whirlwind már a második dal, amit bemutatott a két ex-Judas Priest-zenész, K.K. Downing és Ripper Owens bandája, a KK’s Priest megjelenés előtt álló új albumáról, a ‘The Sinner Rides Again’-ről.

Mint ahogy korábban írtuk, ‘The Sinner Rides Again’ címmel szeptember 29-én megjelenik a KK’s Priest második stúdióalbuma, melyről néhány hete egy dal, a One Shot At Glory már felkerült a világhálóra, ezúttal pedig a Reap The Whirlwind című opuszt hallgathatjuk meg a két ex-Judas Priest-zenész, K.K. Downing és Ripper Owens bandájától. Downing így kommentálta a dalt: „Ki szelet vet, vihart arat, ez egy közismert mondás, amelyet már egészen fiatal korom óta ismerek. Nyilvánvalóan rendkívül sokatmondó, ez egy figyelmeztetés arra, hogy ha rosszul bánsz az emberekkel, vagy ha tényleg bármit is teszel az életben, nagyon körültekintőnek kell lenned, mert bármilyen szenvedést okozol bárkinek, az visszahat rád, és a te szenvedésed még súlyosabb lehet. Mindenki tudatosan vagy tudtán kívül elkövette már azt a hibát, hogy azt hitte, megúszhat kisebb vétségeket, hogy kielégítse önző vágyait, de ha eljön az igazság pillanata, akkor pontosan azt fogod aratni, amit vetettél. Ez ennek a dalnak az üzenete.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.