Coldplay – Ők is dupláznak a Puskásban

Hard Rock Magazin

Egy hete sincs, hogy bejelentették a jövő évi Coldplay-turné budapesti dátumát, máris van második nap.

„Örömmel jelentjük be, hogy az elképesztő igény miatt a Coldplay a ‘Music Of The Spheres’ világ körüli turné részeként egy második koncertet is ad Budapesten, 2024. június 18-án a Puskás Arénában!” – tette közzé a Live Nation Magyarország. Így a Rammstein után ők is dupláznak az 55 ezres stadionban.

A regisztrált Coldplay-tagok részére az elővásárlási lehetőség már elérhető a zenekar honlapján keresztül, a Live Nation-tagok ma 9 órától élhetnek elővásárlási jogukkal. A teljeskörű jegyértékesítés a turné minden állomására július 28-án, pénteken délelőtt 10 órakor kezdődik.

A Coldplay azt is megerősítette, hogy egy későbbi időpontban, korlátozott számban úgynevezett ‘Infinity’ jegyeket hoz forgalomba a koncertekre, jegyenként 20 eurónak megfelelő helyi összegért. Az ‘Infinity’ jegyek minden Coldplay-koncertre kaphatók lesznek, hogy a ‘Music Of The Spheres’-turné elérhető legyen minden rajongó számára. Egy vásárló maximum két ilyen jegyet vehet, és párban kell megvásárolni az egymás mellé szóló jegyeket.

További infók az esemény Facebook-oldalán.

Coldplay

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.