Freedom Call – Van egy jó hírünk!

Hard Rock Magazin

Tegnap jelent meg a Freedom Call koncertlemeze, a ’The M.E.T.A.L. Fest’, melynek címadó dala egyben egy bónusz stúdiófelvétel is. A most elkészült videóklipben igazi meglepetés fogadott!

Június elején osztotta meg a Freedom Call a jó hírt a rajongókkal, hogy július közepén új koncertlemezük jelenik meg CD-n és Blu-ray lemezen. A legutolsó ‘M.E.T.A.L.’ lemez turnéján rögzített anyag címe ’The M.E.T.A.L. Fest’, mely egy azonos című bónuszdalt is tartalmaz. Akkor csak egy audioklipen mutatták be azt, a tegnapi megjelenés tiszteletére azonban elkészítették ennek videóklipjét is, melyben óriási meglepetésre a 2018-ban távozott dobos, Ramy Ali dobol újra a csapatban. Az azóta az Iron Masket és a Serious Blacket is megjárt ütőhangszeres személyében újra állandó negyedik tagja van a bandának, hiszen az utóbbi években velük játszó Klaus Sperling hivatalosan csak turnédobos volt.

A július 14-én megjelent új koncertlemez természetesen már a hazai kereskedőknél is megvásárolható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.