Érkezik a brit Wargasm debütlemeze, itt az első dal

Nuskull Magazin

Tavaly tavasszal írtam azt, hogy lassan már tényleg érkezik a brit Wargasm bemutatkozó nagylemeze. Nos, sokáig tartott, de nem csináltam segget a számból: október 27-én jelenik meg a londoni electro punk/nu metal-formáció debütalbuma, a Venom.

A munkálatokról így emlékezett meg a páros:

Az elmúlt 16 hónapban a turnékon kívül minden egyes másodpercünket a stúdióban töltöttük, hogy a Wargasm a legtökéletesebb debütlemezt kaphassa.

Arról pedig, hogy pontosan hogy is kell elképzelni a lemez soundját, emígy:

Súlyos, dallamos, gyomorforgató, őszinte, szexi. Mindaz, amivel ez a zenekar a megalakulás óta kísérletezik, az üllőre lett szegezve, majd formára verve, ezután a falhoz baszva és még elcseszettebb alakúra pépelve, majd vissza az üllőre és így tovább.

Öhmm… egzakt.

A lemez első ízelítője, a Do It So Good már hallgatható/nézhető is, minden wargasmos tulajdonságával együtt: vakító villódzások és masszív ‘Prodigy worship.

//www.youtube.com/watch?v=GEyBFg3E_dI

Ha pedig lemaradtál volna a héten arról, hogy a csapat női tagja, Milkie Way hogy alkotta meg a Gunshippel közösen az év egyik legkirályabb synthwave-dalát, fedezünk:

//www.youtube.com/watch?v=l_ulVpYs6vg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.