PAIN – A teljes diszkográfia megjelent a digitális szolgáltatóknál

Hard Rock Magazin

Az Európa-turné alkalmából a Peter Tägtgren vezette PAIN az 1997-2007 közötti kiadványait is feltette a digitális szolgáltatókhoz, így már a teljes diszkográfia elérhető ezeken a felületeken.

A finn Ensiferummal indul turnéra a Peter Tägtgren vezette PAIN, a budapesti Dürer Kertben november 1-jén lépnek fel. A banda 2016-ban adott ki utoljára lemezt és 2021-ben új dalt, Tägtgren azóta a Hypocrisyval és a Lindemann-nal készített lemezeket és turnézott, de producere és fő közreműködője volt Joe Lynn Turner új lemezének is, szóval tényleg hosszú ideje hanyagolta a PAIN-t, ám most azt ígérte, őszig néhány új dalt is megismerhetünk, amik aztán élőben debütálhatnak a koncertsorozaton. Hogy még jobban felkészülhessünk az előadásra, a digitális felületekre kitették az 1997-2007 közötti kiadványaikat – az újabbak már eddig is ott voltak –, így a teljes diszkográfiájukat végighallgathatod addig.

A most megjelent lemezek (a digitális szolgáltatókhoz irányító linkek a borítókra kattintva érhetők el):

‘Pain’ (self-titled album) (1997)

PAIN

‘Rebirth’ (1999)

PAIN

‘Nothing Remains The Same’ (2002)

PAIN

‘Eleanor Rigby’ EP (2002)

PAIN

‘Just Hate Me’ EP (2002)

PAIN

‘Dancing With The Dead’ (2004)

PAIN

‘Psalms Of Extinction’ (2007)

PAIN

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.