Dupla koncerttel ünnepli tízéves szülinapját a Satelles

Nuskull Magazin

Idén ünnepli tizedik születésnapját a hazai dallamos hardcore egyik húzóneve, a budapesti Satelles. E mérföldkő megünneplésére a banda nem egy, hanem rögtön két jubileumi koncertet is tart, szeptember 21-22-én a Robotban. A bulik időrendben dolgozzák fel a zenekar munkásságát: az első este a Storyteller EP és a The Wolf You Feed dalai fognak szólni, a második bulin pedig a Some Got Saved és a 3AM Confessions számai.

Előzenekaroknak a srácok olyan barátokat hívtak meg, akik nélkül saját bevallásuk szerint nem tartanának ott, ahol. Az első napon a Heartlapse, a Gyilkos és a VLKN melegíti be a színpadot, a második napon pedig az Anchorless Bodies, a  BetterThanEver és a Damato fog játszani. Minden további infót az eseménynél megtalálsz.

A dupla szülinapozás előtt a Satelles fellép még augusztus 15-én a Barba Negrában a While She Sleeps és a Beartooth előtt is. Utána pedig egy kicsit elcsöndesednek, hogy az új dalaikon dolgozzanak, úgyhogy a közeljövőben ezek lesznek az utolsó Satelles-bulik.

//www.youtube.com/watch?v=U6xX-3Cb4eg

Fotó: Somogyi Lajos – Bands Through the Lens

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.