Stray Gods – Megjelent „a görög Maiden” második albuma

Hard Rock Magazin

A Bob Katsionis által vezetett görög Stray Gods zenekar megjelentette második albumát, amin folytatják az Iron Maiden iránti tiszteletből született dalok prezentálását.

Bob Katsionis multihangszeres Iron Maiden iránti rajongásáról már írtunk, amikor létrehozta Stray Gods nevű formációját. Az első albumról a német Metal Hammer úgy nyilatkozott, hogy „sokan szeretnék, ha ma így szólna az Iron Maiden”. Az alig egy évvel ezelőtt megjelent album után megérkezett az ’Olympus’ címre keresztelt folytatás, amely elmerül a banda zenei mélységeiben, és jobban kidomborítja dalszerzői képességüket. Az ’Olympus’-ra Bob mérhetetlenül büszke, a címadó dalra pedig eddigi legjobb szerzeményeként tekint. Bár a zenekar minden tagja fontos szerepet játszott az album hangzásának kialakításában, de Artur Almeida énekesi teljesítménye különösen figyelemre méltó. Az album borítóját Uwe Jarling német művész készítette, egy 80-as évekbeli gitárost ábrázol, aki az Olümposzra kirándul, ahol sprituális kapcsolatba lép az istenekkel. Az album hazai kereskedőknél is rendelhető CD-n vagy zöld vinylen.

Az ’Olympus’ dallistája:

01. Out Of Nowhere
02. Ghost From The Future
03. The Other Side Of The Mirror
04. The Sign
05. Abel & Cain
06. Fortune Favors The Bold
07. Angels Of Light
08. Olympus

Stray Gods

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.