Ignite, Insane, Molto, CYD // 2023. július 10. Budapest, Barba Negra Red Stage

Fémforgács

Ismét Budapesten koncertezik az Ignite. A koncerthez a hazai hardcore / metalcore vonal három kiváló csapata, az Insane, a Molto és a CYD is csatlakozott. Mindezt 999 forintos regisztrációs jegyáron nézhetitek meg 2023. július 10-én, hétfő a Barba Negra Red Stage színpadán.

Az idén 30 éves melodic hardcore / punk rock vonalas amerikai Ignite tavaly adta ki legutóbbi nagylemezét, amit már új énekesükkel Eli Santanával készítettek el. Koncertjük váza új lemezük dalaira épül, de azért bőven kapunk a magyar népzenei motívumokkal tűzdelt dalaikból is.

Az estet hazai részről az hardcore / crossover vonalas esztergomi CYD csapata nyitja, aki már jól ismeretek színtér hazai rajongói számára.  A zenekar 2021 júliusában 10 éves fennállására adtak The Longest Way Home című szülinapi EP-jét, amin  a zenekar teljes eddigi munkásságát foglalja magába. Ezen az estén mutatkozik be a csapat új frontembere, Osztermann Gábor.

Őket követi az egykori Szeg, Necropsia, Beholder tagjait tömörítő debreceni Molto, akik súlyos modern groove metal zenéjükkel rombolnak majd. A csapat tavaly adta ki harmadik nagylemezét A Napok halottja címmel.

Harmadik hazai részvevőként a dallamos metalcore-t játszó Insane lép fel, akik idén huszonnégy mozognak a pályán. A zenekar Our Island Our Empire című lemezével elnyerte a Fonogram Díj 2009 “Az év hazai hard rock vagy metal albuma” címet. Legutóbbi lemezük, az ERR 2016-ban jelenet meg.

Jegyárak:
Regisztrációs jegy: 999,- Ft
Normál jegy: 5.000,- Ft / 7.000,- Ft

Jegy link: itt

Esemény oldala: itt

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.