Dupla szingliben debütál a Crystal Lake új énekese

Nuskull Magazin

Miután tavaly ősszel tíz év után, betegségre hivatkozva távozott  a Crystal Lake énekese, Ryo Kinoshita – aki azóta már elindította új “kísérleti metalcore” projektjét, a Knosist -, a japánok mielőbb próbálták betölteni a frontemberük utáni űrt. A banda felállása idén tavasszal vált teljessé John Robert Centorrinóval, a The Last Ten Seconds of Life ex-énekesével, aki egy évvel ezelőtt dobbantott harmadmagával a deathcore-bandából, egyedül hagyva ezzel Wyatt McLaughlin alapító gitárost (aki azóta szintén új felállással élesztette fel a zenekarát).

Ha sikerült feldolgozni a szokásos színtér-keveredést, akkor mondjuk is, hogy mi van: a Crystal Lake most kiadott két új dalt, stílusosan Denial és Rebirth címekkel, amiket lejjebb már meg is lehet nézni/hallgatni, klipestül-mindenestül. Azt nem tudni, hogy várható-e bárminemű nagyobb kiadvány a srácoktól a jövőben, lévén szeretnek dupla szinglikben gondolkodni, illetve az utolsó nagylemezük is 2019-ben jött ki (ha nem számítjuk a rákövetkező évi válogatáslemezt). Addig lehet ezeket ízlelgetni az új dalokat, és eldönteni, hogy John vagy Ryo a jobb, vagy inkább az azelőtti Kentaro-éra volt a peak.

//www.youtube.com/watch?v=7JYM_qrSrJs

//www.youtube.com/watch?v=5H-v4uH8N7I

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.