Sidewalk Mafia – Hummingbird – lemezelőzetes dal

Fémforgács

A Sidewalk Mafia egy blackened doom metal trió Finnországból. A Tommi Paroles énekes/gitáros és Johannes Wolfpathon dobos/énekes által 2020-ban alapított zenekar dalaiban és hangzásában rendkívül nehéz és nyomasztóan alacsony frekvenciákon dolgozik. A napokban egy új single-dalt adtak ki Hummingbird címmel, ami készülő új lemezükről valól. A dalról Tommy Paroles énekes-gitáros a következőket mondta:

A dal ötlete és témája még valamikor tavaly nyáron merült fel bennem, amikor egy éjszaka közepén egyik jó barátommal a kudarcokról, a rossz döntésekről, a helytelen viselkedésről, a félelmekről és az egyedül maradás érzéseiről beszélgettünk. Ezek a dolgok megragadtak bennem, és másnap már elkészítettem ezt a dalt.

A zenekar 2022 májusában adta ki debütáló albumát, 72 Hours címmel a Sliptrick Records gondozásában. Ez az alábbiakban hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.