Semi-Rotted – A metal műfaj hús-vér brutalitása

Fémforgács

A Five Finger Death Punch egykori dobosa, Jeremy Spencer által vezetett Semi-Rotted a napokban mutatta be Blood Bath című dalának szöveges, aminált videóját, amelyben a Cannibal Corpse frontembere, George „Corpsegrinder” Fisher és Tim Yeung dobos (Morbid Angel, Divine Heresy, Vital Remains) vendégeskedik. Az animációs videót Makinita Silva készítette.

Ez a mi nézőpontunk a metal különböző műfajairól. Hatalmas rajongók vagyunk, és szerettük volna megcsinálni a saját pörgésünket a különféle stílusok terén. A hangszerelések némelyike eléggé összetett, de ez is egy hús-vér brutalitás, amit együtt lehet énekelni. Elsősorban mindez mindig a dalról szól, ezért akartunk egyenesen a lényegre térni. Vajon miért ne lehetne refrén egy rohadt extrém metal dalban?

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.