Elhunyt Treat Williams

Hard Rock Magazin

71 éves korában motorbaleset áldozata lett Treat Williams filmszínész, akinek neve elválaszthatatlanul összefonódott a ’Hair’ című zenés kultfilmmel, amely világhírt hozott számára.

Tegnapelőtt motorbaleset következtében életét vesztette Treat Williams, Miloš Forman 1979-es ’Hair’ című világsikerű mozijának főszereplője, a filmben nemcsak színészként és táncosként alakított nagyot, hanem énekesként is. Pályájának korai szakaszában színpadi musicalszínészként szerzett kiváló referenciákat, ez jelentette a belépőt a ’Hair’-be, amellyel gyakorlatilag azonosítják a mai napig annak ellenére, hogy rengeteg más filmben és sorozatban nyújtott maradandót.
Nyugodjék békében!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.