Augusztusban a Deez Nuts is felavatja a Dürer nagytermét

Nuskull Magazin

Lassan tiszteletbeli magyar zenekarrá lép elő az ausztrál Deez Nuts: miután februárban egy impozáns kompánia (Kublai Khan, Unity TX, Rising Insane) társaságában süllyesztették el az A38-at, most nyáron újfent tiszteletüket teszik nálunk JJ Petersék, hogy ezúttal a frissen megnyitott Dürer nagytermet szedjék darabokra. Ezek után bátran mondhatjuk azt, hogy

nincs nyár (vagy bármilyen egyéb évszak) Deez Nuts-koncert nélkül.

Hogy az augusztus 3-i koncertnek ki lesz az előzenekara, egyelőre nem tisztázott. Ezért – és minden egyéb infóért – érdemes visszajelölni a facebookos eseményt és nekiállni sűrűn spin kickelni a levegőt, nehogy a nagy melegben hamar leeresszünk!

//www.youtube.com/watch?v=eJ9B1lCDlC4

//www.youtube.com/watch?v=Pj0xKpPTW8k

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.