Noble Victory – Digital Sarcophagus – új lemezelőzetes dal

Fémforgács

Korábban már nálunk is bemutatkozott az új, hazai extrém metal vonalas csapat a Noble Victory. A zenekarban a magyar underground metal jól ismeret arcai, Szalai Ádám (ex-Heroic, ex-BloodRainbow) énekes, Fellegi Ádám  (This Calling, Bridge To Solace) gitáros, Herczeg László (Magma Rise) gitáros, Papp Attila (ex-Our Youth, Poison Alley) basszusgitáros és Szirota Márió (On Graves, Meristem) dobos tömörödtek össze, akik Boulevard Of Illusions daluk szöveges videója után Digital Sarcophagus dalukat tették közzé, az alábbi közleménnyel:

A konceptalbum történetének ezen részében, az emberi ösztön megváltoztathatatlan rossz tulajdonsága, a hatalomvágy kerül fókuszba. Az ember megkapja az esélyt az anyag teremtőjétől, hogy bekerüljön egy olyan pantheonba, ahol a világegyetem alakításakor figyelembe veszik az emberi jó tulajdonságait. Egyik vezetője lesz, építhet világokat, hozzájárulhat, pozitív teremtő értékekkel teheti teljesebbé az ismert valóságot. De ez a felhatalmazás felszínre hozza a hatalmi kísértést és Démiurgosz ezt sajnos túl későn vette észre…

A zenekar jelenleg debütáló albuma kiadására készül, ami július 3-án, Minotaur címmel jelenik meg a H-Music gondozásában. Lemezükről így beszéltek:

Az album egy konceptalbum, az emberről és az anyag teremtőjéről Démiurgoszról, a kapcsolatukról. A történet egy kozmikus horror sztoriban kibontakozó mélyen emberi pszichodráma a kiteljesedésről. A dalok segítségével az ember belső útját követhetjük végig ebben történetben, melynek végén sikerül kapcsolatba lépnie, elérnie, megszólítania az anyag teremtőjét, Démiurgoszt. A különböző világok a szférák zenéjén keresztül össze tudtak kapcsolódni, és ez a találkozás elképesztő energiákat szabadított fel mindkét oldalon. A kapcsolat nem indult és nem fejlődik zökkenőmentesen, és ez erős görbe tükröt tart az emberiség elé. A sztori bemutatására, a szövegkönyv mellé készítettünk egy teljes történeti leírást is, amelyben megismerhetjük a komplett világot, és az egész album gondolati hátterét.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.