The River – Egy álom az álomban

Fémforgács

A brit pastoral post-doom banda, a The River bejelentette negyedik teljes albumát, ami A Hollow Full Of Hope címmel június 30-án jelenik meg a Cavernous Records gondozásában.

Az A Hollow Full Of Hope a felejthetetlen álmok gyűjteménye egy álmokban. Ez egy nagyon különleges album, amely megszólít minden vágyakozó szívet, akik egy menedéket, szentélyt keresnek, amit magukénak mondhatnak.

A lemezről elsőként Exits daluk videójának transzcendentális textúráiba merülhettek alá.

The River – A Hollow Full Of Hope

(Cavernous Records)

1. Fading
2. Exits
3. Tiny Ticking Clocks
4. A Vignette
5. Hollowful

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.