Éjszakai bevetés 3. – BERLIOSE | GRACE OF KAIRÓS | SHARIN ★ TEREM, ÓBUDA – keserv 1.0 @ Auróra

ópiumbarlang



Az esemény:

BERLIOSE | GRACE OF KAIRÓS | SHARIN ★ TEREM, ÓBUDA | Facebook

Egy kellemes, szabadtéri koncert keretein belül debütál a Grace of Kairós új felállása, a Sharin, és a Berliose társaságában. Indie, ambient, gothic, progresszív rock vonalon keresve sem találhatsz jobb bulit péntek estére. 

keserv.jpg

Az esemény:

keserv 1.0 | summertime sadness: black particles × boru × duna × hiraeth × on graves | Facebook

A Keserv koncertsorozat első felvonásának szombaton az Auróra ad helyet. A fellépők névsora magáért beszél:
Black Particles, Hiraeth, Ború, Duna, On Graves.

Húzós hétvégének nézünk elébe.

warning.jpg

 Esemény: NO WARNING (CAN) I SIMULAKRA (USA) I Still Cold • ROBOT

Csütörtökön a Robotban lesz hardcore parádé, a No Regret szervezésében. Szóval lehet számítani mosholásra, meg írdatlan two steppelésekre. Ehhez a lábalá valót, első sorban, a kanadai No Warning fogja szolgáltatni. Velük a fiatalabbak, mint én is csak utólag ismerkedtek meg, mikor már túl voltak a fénykorukon. A legendás 7'-es meg Ill Blood-ig elég pöpec a móka, a rádió barát lófasz meg senkit nem érdekel. Szerencsére itt az Ill Blood lesz végig játszva, az elejétől a végéig, szóval érdemes ott lenni ezen a különleges alkalmon. A külföldi támogató a metallica hardcore Simulakra lesz. Akik pont tavaly jöttek a debüt LP-jükkel. Gridiron és Foreign Hands tagokat felvonultató zenekar, rozsdás metalos riffekkel és frusztrációtól és dühtől csöpögő szövegekkel fogja felszántani a Robot színpadát. Hazai oldalról pedig a nem rég újra aktivizálódott Still Cold lesz, beatdwon meg padlóverés ezerrel. Tesióra lesz a javából.

norms.jpgEsemény: Meghívás alapján, ha nem tudod hol a Kripta, kérdezz meg egy punkot vagy a Norms-ot.

Lesz Norms, ami az egyik legzsenibb hazai hardcore cucc. Hülye hardcore meg rengeteg zaj és kolomp. A Pellengér egy zsír új banda és ez lesz a debüt bulijuk, még nincs semmilyük sehol, de én már hallottam egy telefonnal felvett dalt és valami rohadt black/hardcore/punk szerű megmenés, instant szerelem volt első hallásra. A Fő banda pedig a Rigorous Institution, ha egy metal pofának kéne elmagyarázni mi ez, azt mondanám, hogy az olyan mintha az új kori Darkthrone punkot játszana. Van itt minden egyébként pici crust, pici hardcore, pici post-punk meg egy hatlams ködös atmoszféra. A dobos úgy néz ki, mint Dwight az Officeból, lógnak rajtuk a láncok, bőrök, nagyon kemények és állítólag nagyon pengék élőben. Ahogy a kolléga mondta, hosszú hétvége lesz.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) ópiumbarlang nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.