Freedom Call – Koncertlemezzel jönnek a fesztiválszezon közepén

Hard Rock Magazin

Miközben a Freedom Call ezerrel nyomul a nyári fesztiválszezonban, egy 2022-es koncertfelvételt jelentetnek meg CD-n és Blu-ray lemezen. A legutolsó ‘M.E.T.A.L.’ lemez turnéján rögzített anyaghoz egy vadonatúj stúdiófelvételt is hozzácsaptak The M.E.T.A.L. Fest címmel.

Ha felmérést készítenének arról, hogy a közönség mely koncerteken bulizik a legféktelenebbül, a Freedom Call biztosan az elsők között lenne. A Chris Bay frontember és alapító köré szerveződő német, dallamos power metalt játszó zenekar rendszeresen eufórikus közönséget hagy maga után a koncertjein, mi sem logikusabb, mint hogy időről időre megörökítsenek egy-egy hangulatos előadást CD-n és Blu-ray lemezen, hogy megőrizzék az örökkévalóságnak. És íme, itt a legújabb mind közül: a ‘The M.E.T.A.L. Fest’-hez két koncertet rögzítettek 2022 nyarán/őszén Pilsenben és Regensburgban, és egy változatos koncertfelvételt vágtak össze a kettőből. A Blu-ray lemezen lesz még egy ‘Warriors Of The Caribbean – The Movie’ című bónuszfilm is. A fesztiváloktól hangos forró nyarat pedig egy vadonatúj stúdiófelvétellel harangozzák be, ez a The M.E.T.A.L. Fest című kislemezdal, amely szintén szerepel a CD-n. A kétlemezes kiadvány megjelenését július 14-re, a fesztiválszezon közepére időzítette az SPV/Steamhammer kiadó.

’The M.E.T.A.L. Fest’ dallista:

CD:
01. The M.E.T.A.L. Fest (bónusz stúdiófelvétel)
02. Intro
03. Union Of The Strong
04. Tears Of Babylon
05. Spirit Of Daedalus
06. Sail Away
07. Metal Invasion
08. M.E.T.A.L.
09. 111 – The Number Of Angels
10. The Ace Of The Unicorn
11. Freedom Call
12. Power And Glory
13. Metal Is For Everyone
14. Warriors
15. Far Away
16. Land Of Light
17. Outro

Blu-ray:
01. Intro
02. Union Of The Strong
03. Tears Of Babylon
04. Spirit Of Daedalus
05. Sail Away
06. M.E.T.A.L.
07. 111 – The Number Of Angels
08. Freedom Call
09. Power And Glory
10. Metal Hallelujah
11. Metal Is For Everyone
12. Warriors
13. Far Away
14. Land Of Light
15. Outro

Freedom Call

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.