Myrkur – Istenek alkonya

Fémforgács

Ragnarok címmel jelent meg az egyedi atmoszférájú folk/black metalt játszó Myrkur új EP-je. Amalie Bruun énekesnő/dalszerző ezúttal az azonos című színházi darabhoz írta meg kilenc tételes művét, melyet a Dán Királyi Színház mutatott be.

Több mint egy éve, hogy leültem a forgatókönyvvel és elkezdtem írni a zenét. Látni, ahogy életre kel ezzel az epikus színházi darabbal, hihetetlen színészekkel, művészekkel, extrákkal, nagyon megható élmény volt számomra. És ez az élmény most még jobb, mert veletek is megoszthatom ezt a filmzenét.

Köszönetemet szeretném kifejezni a Dán Királyi Színháznak és Heinrich Christensennek, hogy zeneszerzőként bíztak bennem, igazán megtisztelő, hogy részese lehetek ennek a szenzációnak. Remélem, mindannyian élvezitek az utat Valhallába, ahogyan az istenek és az alvilág végső csatáját.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.