’Koncert Hét’ a Live Nationnél

Hard Rock Magazin

A Live Nation ismét meghirdeti ’Koncert Hét’ akcióját, amely csak ebben az időszakban elérhető különleges ajánlatokat kínál Diana Krall, a Deep Purple, Machine Gun Kelly, Louis Tomlinson, Tom Jones, az X Ambassadors, a Simple Plan, a Billy Talent, a Pantera, a Mötley Crüe, a Def Leppard, a The Cult, az Asking Alexandria és a The HU rajongóinak.

A Live Nation 4 év szünet után ismét meghirdette nemzetközi akcióját ’Live Nation Koncert Hét’ elnevezéssel, amelynek keretében minden országban különleges ajánlatokkal várja a jegyvásárlókat a helyi Live Nation koncertkínálathoz kapcsolódóan. A 2019-ben bevezetett és Magyarországon is nagy sikerrel megrendezésre került akció az élő zene rajongóinak kedvezményes jegyárakat, illetve a jegyvásárlás mellé extra ajándékokat kínál. Ez az eredetileg is hagyománynak szánt akció éled most újra az elmúlt pár év kényszerű szünete után.

Átlagosan minden 16. percben elkezdődik valahol a világban egy Live Nation-rendezvény. A cég ezzel az egyhetes akcióval is szeretné megköszönni a koncertlátogatók hosszú ideje tartó töretlen bizalmát. Magyarországon idén május 19-26. között kerül megrendezésre a Koncert Hét, amelynek keretében minden nap egy-egy újabb ajánlat lesz elérhető, kizárólag arra a 24 órára. Idén is különböző koncertekre lehet kedvezményes áron belépőt vásárolni, illetve egyes napokon a jegyvásárlók plusz ajándékot is kapnak, mint például italkuponokat vagy parkolójegyeket, amelyek az adott koncert napján, a helyszínen lesznek beválthatók. Az akciók kizárólag az online jegyvásárlók számára elérhetők.

Május 19-én, pénteken Diana Krall (Papp László Budapest Sportaréna) május 21-i koncertjére 20% kedvezmény, május 20-án, szombaton a Deep Purple (Papp László Budapest Sportaréna) július 16-i koncertjére az állóhelyekre 20%, Machine Gun Kelly (Budapest Park) június 26-i koncertjére az állóhelyek 25% kedvezmény, május 21-én, vasárnap Louis Tomlinson (One Direction) szeptember 15-i előadására 20% kedvezmény (csak a Papp László Budapest Sportaréna kijelölt helyeire).

Május 22-én, hétfőn Tom Jones július 1-jei koncertjére (MVM Dome) lehet különleges áron bejutni, aki pedig 4 jegyet vásárol egyszerre, ajándék parkolójegyet kap is az MVM Dome parkolójába, továbbá az X Ambassadors június 8-i bulija az Akvárium Klubban is 20% kedvezménnyel érhető el.

Május 23-án, kedden az kap 25% kedvezményt, aki egyszerre vásárol jegyet a Simple Plan június 6-i és a Billy Talent június 7-i koncertjére a Budapest Parkba.

Május 24-én, szerdán az első 200 jegyvásárló, aki a Pantera május 31-i zúzására vált jegyet (a május 30. telt házas), ajándék italkupont kap mellé.

Május 25-én, csütörtökön 25% kedvezmény jár a Mötley Crüe és Def Leppard május 29-i közös koncertjére (kivéve a VIP-csomagok), május 26-án, pénteken pedig Budapest Park-nap lesz, azaz 20% kedvezménnyel vásárolhatók jegyek a Simple Plan június 6-i, a Billy Talent június 7-i, Machine Gun Kelly június 26-i, a The Cult június 27-i, az Asking Alexandria július 2-i és a The HU július 17-i koncertjeire egyaránt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.