NMB – Egy hamburgi élő felvétel a láthatáron

Hard Rock Magazin

Tavaly június 13-án Hamburgban készítette a Neal Morse Band azt a koncertfelvételt, ami idén július 14-én jelenik meg. A tripla CD-s kiadványon az ’Innocence & Danger’ album a főszereplő, az első videón pedig a Bridge Over Troubled Water.

Az Inside Out Music bejelentette az ’An Evening Of Innocence & Danger: Live In Hamburg’ címmel érkező koncertkiadvány megjelenését, melyen a Neal Morse Band mutatja be szinte teljes egészében legutóbbi albumát, az ’Innocence & Danger’-t. A július 14-én érkező 3 CD-s újdonságon hallható az is, ahogy a Neal Morse, Mike Portnoy, Randy George, Eric Gillette és Bill Hubauer felállású zenekar a ráadásban a The Great Similitude Medley névre keresztelt egyveleggel tette fel a koronát az előadásra, ez a korábbi két gigantikus konceptalbum, a ’The Similitude Of A Dream’ és a ’The Great Adventure’ dalaiból válogat. A kiadvány 3 CD-s digipak formában kerül a lemezboltokba és a streaming platformokon is elérhető lesz, első ízelítőnk a stúdióanyagon is helyet kapó Simon And Garfunkel-feldolgozás, a Bridge Over Troubled Water.

’An Evening Of Innocence & Danger: Live In Hamburg’ dallista:

CD 1:
01. Do It All Again
02. Bird On A Wire
03. Your Place In The Sun
04. Another Story To Tell
05. The Way It Had To Be
06. Bridge Over Troubled Water
07. Waterfall

CD 2:
01. Not Afraid Pt. 2
02. Beyond The Years

CD 3:
01. The Great Similitude Medley

NMB

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.