Mortyfear – Kaunankantaja – új videó

Fémforgács

A finn metal zenekar a Mortyfear egy baljós és kaotikus képvilágú új klipet adott ki Kaunankantaja címmel. A videó dala a jelenleg készülő, még cím nélküli lemezük előfutára, amiről Janne Keskitalo énekes így beszélt:

Az utolsó album után mindig erős a tűz, hogy valami újat alkossunk. Nagy levegőt vettünk, és azon gondolkodtunk, hogy mit is csináljunk, és viszonylag hamar azon kaptuk magunkat, hogy új zenéket készítünk. A finn nyelv magától értetődő volt a dal szövegében, és eszembe sem jutna angolul kifejezni ezt a hangulatot. A Mortyfear-t mindig is a finn nyelv jellemezte és ezt még erőteljesebben beépítjük a készülő dalokba. Mint ahogyan a halál és meghalni vágyás témáját, sajátos hangzását és kompozícióját. Mindig önmagunk maradunk, anélkül, hogy meghajolnánk bármilyen más irányba.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.