Eternal White Trees – Melankolikus lelkek

Fémforgács

Az Eternal White Trees három lélek dekadens találkozása, akiknek az a sorsa, hogy mély nyomot hagyjanak az olasz zenei életben. Ez a három lélek nem más mint, Gerassimos Evangelou (Lord Agheros), Antonio Billé (Anakonda) és Andrea Tilenni (Fear Of Eternity, ex-Sinoath).

A három lelki társ április 21-én, a My Kingdom Music kiadó gondozásában jelentette meg The Summer That Will Not Come című debütáló albumát, melynek dalai révén a Katatonia, a Swallow The Sun és a Novembre légdepressziósabb, legmelankolikusabb hangulatai mélységeibe süllyesztik le hallgatóikat.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.