Cosmic Burial – Újra eggyé válhatunk a kozmosszal

Fémforgács

Harmadik albumával készül a kozmikus black metal vonalas Comsic Burial. A Far Away From Home ráadásul limitált A5 digipack kiadásban is fog részesülni a Purity Through Fire kiadónak köszönhetjük. Akik ismerik V. V. ebbéli munkásságát, azok nagyjából tudhatják mire számítsanak. Az Impakt és a …to the Past sem a hagyományos értelemben vett fekete fém, hanem mint, ahogy maga az alkotó fogalmaz: “ambeint/atmoszférikus zene mindazoknak, akik gyakran álmodoznak a csillagokról és az űrről“.

Minden űrhajós június 2-án fáradhat a kilövő állomás felé. Addig is hallgassuk meg a gyönyörű nevű A .-. .-. .. …- .- .-.. lemezelőzetest.

Cosmic Burial – Far Away from Home

(Purity Through Fire)

1. A .-. .-. .. …- .- .-.. [11:57]
2. B .. .-. – …. [11:12]
3. S — .-.. .. – ..- -.. . [12:02]
4. S – .- .-. … . . -.. [11:58]

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.