Elindult a jelentkezés az idei Wacken Metal Battle Hungaryre

Nuskull Magazin

A hagyományokhoz híven idén is elindul az ország legnívósabb metalos zenekarversenye, a Wacken Metal Battle Hungary, aminek a győztese ezúttal is felléphet augusztusban a németországi Wacken Open Air fesztiválon, hogy az ott megtartott nemzetközi döntőn Magyarországot képviselje.

A versenyre a zenekarok online regisztrálhatnak 2023. május 17-én éjfélig. A jelentkezés és a regisztráció ingyenes.

A jelentkezett zenekarok feltöltött videós és hanganyagai alapján az elődöntőben hazai szakmai zsűri választja ki a 10 döntőst, akik élőben mérik össze erejüket 2023. június 18-án a budapesti Barba Negra színpadán. Az élő döntő végeredménye a döntő helyszíni szakmai zsűrijének pontszámai és a közönség által helyben leadott szavazatok alapján alakul ki.

Az élő döntő nyertese fellép a németországi Wacken Open Air 2023 fesztiválon, ahol a Metal Battle 2023 nemzetközi döntőjében Magyarországot képviseli. A nyertes a Metal Battle magyarországi szervezőitől a fellépéshez 150.000 forint útiköltség-támogatást kap. Emellett egyéb nyeremények és különdíjak is lesznek, ezekről később érkezik majd bővebb tájékoztatás.

További infók a Metal Battle honlapján.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.