Mr. Big – Megjelent a „legelső” daluk

Hard Rock Magazin

Kiadatlan felvétel jelent meg a Mr. Big zenekartól, Billy Sheehan szerint a Want To Be Wanted volt az első, amit a debütalbumukra írtak, ám végül nem került fel a lemezre.

Másfél hónapja jelentette be a Mr. Big a ’The Big Finish’ névre keresztelt búcsúturnéját, most viszont a Record Store Day alkalmából kiadták a zenekar legelső albumának remaszterizált változatát kék vinylen, SACD-n és MQA (Master Quality Autenthicated) CD formátumban. Utóbbin két bónuszdal is helyet kapott, a Next Time Around már megjelent az azonos című válogatáslemez bónuszaként 2009-ben, ám a másik, az Eric Martin és André Pessis által írt Want To Be Wanted most látott napvilágot először. A dal a Kevin Elson producer által felügyelt ‘Mr. Big’ lemez demói közül került elő, Billy Sheehan szerint a legelső dal volt, melyet a debütalbumhoz írtak, ám később kiesett a rostán és nem került fel a lemezre. Mostanáig. A digitális letöltési felületeken akár Dolby Atmos hangzásban is meghallgatható az 1989-es kiadvány felújított változata.

’Mr. Big’ MQA-CD dallista:

01. Addicted To That Rush
02. Wind Me Up
03. Merciless
04. Had Enough
05. Blame It On My Youth
06. Take A Walk
07. Big Love
08. How Can You Do What You Do
09. Anything For You
10. Rock & Roll Over
11. 30 Days In The Hole (Live)
12. Next Time Around (bónuszdal)
13. Want To Be Wanted (bónuszdal)

Mr. Big

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.