Atreyu – Új EP

Fémforgács

Április 14-én ad ki új EP-t az amerikai melodikus metalcore színtér nagy veteránja az Atreyu. The Hope Of A Spark című kislemezükre 4 dal került fel, melyek közül kettő, a Watch Me Burn és a Drowning videót is kapott.

 Az EP  megtestesíti mindazt, amivé az Atreyu elmúlt 20 évében vált,  képviseli a banda történet és jövőjét. Dalaikban a modern élet örömein és fájdalmain való elmélkedést és elmélkedést kutatják, minden egyes szám a tagok által megélt és megosztott élmények pillanatképe.

Ez az átfogó koncepció, amely alapvetően életünk évszakokra levetített szakaszaira vonatkozik.” – magyarázza Brandon Saller frontember. “Az élet hullámvölgyeiben mindenki szinte ugyanazokat a dolgokat éli át. A hangsúly valójában azon van, hogy ezekből tanuljunk és még a legmélyebb pillanatainkból is megtaláljuk a pozitívumokat és a tanulságokat.

Az EP a streaming szolgáltatók oldalain érhető el.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.