Neal Schon – Májusban jön a Journey Through Time koncertfelvétele

Hard Rock Magazin

Korábban beszámoltunk róla, hogy ’Journey Through Time’ néven Neal Schon pár koncert erejéig összeállt Gregg Rolie-val, hogy felidézzék a Journey korai éveit. Május 19-én megjelenik a hivatalos koncertfelvétel a legelső, 2018-as fellépésről, ízelítőnek pedig itt a Just The Same Way és a Lights.

A Frontiers Music jelentette be, hogy május 19-én megjelenik Neal Schon ‘Journey Through Time’ című, 2018. február 9-én, a San Franciscó-i The Independentben rögzített koncertfelvétele. Ez az a koncert, ahol a Rock & Roll Hall of Fame-be beiktatott Journey alapító tagja, Neal Schon gitáros először adta elő a ‘Journey Through Time’ műsorát egykori Journey- és Santana-béli zenésztársával, Gregg Rolie-val, a Rock & Roll Hall of Fame-be kétszeresen beiktatott (a Santanával és a Journey-vel egyaránt) billentyűs-énekessel. Schon és Rolie mellett a Journey jelenlegi dobosa, Deen Castronovo énekelt és dobolt, Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake) basszusgitározott, John Varn pedig billentyűs hangszereken játszott és vokálozott. A San Franciscó-i régió északi részén 2017 októberében pusztító tűzvész áldozatainak megsegítésére szervezett jótékonysági koncerten telt házas közönség előtt lépett fel a zenekar, és a Journey teljes diszkográfiáját felölelő műsort adott, nagyrészt a banda ’70-es évekbeli repertoárjára koncentrálva, beleértve a zenekar első három albumát, a ‘Journey’-t, a ‘Look Into The Future’-t és a ‘Next’-et is, a ráadásban pedig még pár Santana-számot is elnyomtak.

A koncertlemez 3 CD + DVD és Blu-ray formátumban már itthon is előrendelhető, előzetesen a Just The Same Way és a Lights videóját osztották meg róla.

‘Journey Through Time’ dallista:

01. I’m Gonna Leave You
02. Look Into The Future
03. Kohoutek
04. Daydream
05. La Do La
06. Line Of Fire
07. Walk’s Like A Lady
08. Feelin’ That Way
09. Anytime
10. Lights
11. Still They Ride
12. Separate Ways
13. Lovin’, Touchin’, Squeezin’
14. Wheel In The Sky
15. Patiently (Medley)
16. Trial By Fire (Medley)
17. Stay Awhile (Medley)
18. Mystery Mountain
19. Of A Lifetime
20. Just The Same Way
21. Lovin’ You Is Easy
22. Lady Luck
23. You’re On Your Own
24. Hustler
25. Nickel And Dime
26. People
27. Mother Father
28. Any Way You Want It
29. Don’t Stop Believin’
30. Black Magic Woman
31. Oye Como Va

Neal Schon - Journey Through Time

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.