Storm The Studio – Hamarosan érkezik a második lemezük

Fémforgács

Április 21-én, pénteken a GrundRecords kiadásában jelenik meg a hazai modern grunge / alter-progresszív rock vonalas Storm The Studio második lemeze, a II. A Bedlam egykori zenészei Fodor Zoltán énekes, Hankó Zoltán gitáros, Újvári Péter dobos, valamint a Fish soraiból ismert Binges Zsolt basszusgitáros alkotta csapat 11 dalalt tartalmazó lemezét már új gitárosukkal, Csányi Szabolccsal (Black-Out) rögzítette, aki 2020-ban csatlakozott a zenekarhoz. A lemezről Szellem a gépben című daluk kapott friss szöveges videót.

A lemezzel kapcsolatosan a Grungery egy hosszabb interjút készítette a zenekar frontemberével, Fodor Zoltánnal, ezt itt olvashatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.