Henget – I Am Them – új videó

Fémforgács

Új videóval jelentkezett a pszichedelikus avant-garde black metal vonalas Henget. I Am Them című daluk közelgő debütáló albumukról, a Beyond North Star-ról való, ami május 19-én fog megjelenni a Season of Mist kiadó jóvoltából.

A zenekart Jesse J. Heikkinen gitáros (Hexvessel, The Abbey, Iterum Nata, The Aeon, stb.) és King Aleijster de Satan énekes (King Satan, Saturnian Mist) hívta életre, hogy egy az okkult világból és az ősi sámánizmustól ihletet észbontó progresszív black metalt játszanak. A Beyond North Star egy erőszakos hallucinációs utazást ábrázol az elme mélységeibe és azon túl egyfajta pszichedelikus és szinkretista szemlélettel. Korábban bemutatott daluk, a Henkivallat videója az alábbiakban tekinthető meg.

Henget – Beyond North Star

(Season of Mist)

1. Dive (4:35)
2. I Am Them (4:01) [WATCH]
3. Henkivallat (4:31) [WATCH]
4. The Great Spiral (5:52)
5. Beyond North Star (5:19)
6. Lovi (5:09)
7. Nouse (3:52)
8. The Chalice of Life and Death(4:23)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.