Gerinctörő trekkel rukkolt elő a Gulch-, Sunami- és Ripped to Shreds-tagok bandája

Nuskull Magazin

A Spinebreaker egy súlyos, a death metalt hardcore-ral ötvöző kaliforniai banda, ami még 2013-ban lett életre hívva, és aminek a két gitárosa, Elliot és Cole rántotta össze például a Gulchot, a szupernagy népszerűségnek örvendő hardcore/metalcore-bandát, ami azóta sajnos, nem annyira szuper módon földbe is állt. Aggodalomra semmi ok, a srácok azóta is full time-ban tolják a gerinctörő projektet, és nem ők az egyetlenek a Spinebreakerből, akik már megjártak pár igazán kíméletlen bandát, vagy még mindig tagjai ilyeneknek. Mutatjuk is az impozáns névsort:

  • ének: Alex Herrera
  • gitár: Elliot Morrow (ex-Gulch)
  • gitár: Cole Kakimoto (ex-Gulch)
  • gitár: Justin Don (Dead Heat, ex-Upon Stone)
  • basszus: Josef Alfonso (Sunami, Big Boy, ex-Doomsday stb.)
  • dob: Brian Do (Ripped to Shreds)

Igen, jól látod, a srácok nem aprózzák el, és három gitárral tolják az offenzív taktusokat. Az új EP-jük (szám szerint a második) május 5-én érkezik Cavern of Inoculated Cognition címmel, a hangmérnöki feladatokat Greg Wilkinson (Necrot, Vastum, Mortuous stb.) látta el, a zseniális borítót pedig Brad Moore készítette. Az első ízelítő, a Spectral Forge már meg is hallgatható, a fiúk pedig azt is megosztották, mik lesznek a friss kiadvány “hívószavai”:

Depresszió, szorongás, düh és erőszakra való hajlandóság.

//www.youtube.com/watch?v=XI90jWV44xU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.